Maas

Maas is een ongelooflijk sterke jongen (geboren in 2013) die zijn ervaring met kanker omzet in een hartewens: een magisch medicijn voor kinderen met kanker.

 

Begin september 2020 ontdekken artsen bij de zevenjarige Maas kanker. Maas ondergaat een intensief behandeltraject in het Prinses Máxima Centrum. Agnita, vriendin van de ouders van Maas, maakt elke paar dagen een tekening van een avontuur van Maas en zijn magische eenhoorn. Deze tekeningen en verhalen zijn het begin van bijzondere avonturen… 

Een van deze avonturen is Agnita leest voor en vindt je hier

Stichting Maas

Stichting Maas is in januari 2021 opgericht. Het prentenboek De avonturen van Maas en zijn magische eenhoorn wordt verkocht via stichting Maas. Daarnaast zijn er aanvullende producten die zorgen voor een glimlach en een bijdrage aan het doel van stichting Maas mogelijk maken. De feiten over kinderkanker geven aan hoe belangrijk geld voor onderzoek naar kinderkanker is. 

Zakelijke informatie van stichting Maas vindt je hier

 

 

Vrienden van stichting Maas

Er zijn veel prachtige mensen die zich pro-deo inzetten voor stichting Maas. Vrienden van stichting Maas die hun kwaliteiten, expertise, ervaring en tijd inbrengen om Maas zijn ambitie waar te maken.