Vacature Marketing Specialist

Stichting Maas zoekt een Marketing Specialist

Ben jij een creatieve hands-on Marketeer en denk je graag mee over hoe je een goed doel onder de aandacht brengt? Dan is vrijwilligerswerk voor Stichting Maas op het gebied van Marketing, Communicatie en PR zeker geschikt voor jou!

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven hands-on Marketing Specialist die wil helpen met de Marketing voor paar uurtjes per week.

Wie zijn wij?

Begin september 2020 ontdekten artsen bij de zevenjarige Maas kanker. Maas ondergaat een intensief behandeltraject in het Prinses Máxima Centrum. Maas is een ongelooflijk sterke jongen van 7 jaar die zijn ervaring met kanker omzet in een hartewens: een “Magisch” medicijn voor kinderen met kanker.

De avonturen van Maas en zijn magische eenhoorn, geschreven door Agnita Roosch-Twigt, Is een prachtig en vooral bijzonder prentenboek over de avonturen die Maas met zijn eenhoorn heeft beleeft. Het gaat over ziek zijn, moed, geduld, trots zijn, feest vieren en vriendschap. Ieder hoofdstuk eindigt met een vraag dat uitnodigt tot een gesprek over de soms moeilijke onderwerpen in het leven. Hoofdpersoon van het boek is Maas.

Stichting Maas is in januari 2021 opgericht. De Stichting heeft zich ten doel gesteld om een actieve bijdrage te leveren aan het verkrijgen van een “Magisch” medicijn voor kinderen met kanker in het jaar 2031. Dat is het jaar waarin Maas 18 jaar wordt. Door het activeren van donateurs helpt Stichting Maas, de Prinses Maxima foundation om dit voor elkaar te krijgen.

Wie ben jij?

Je bent een echte verbinder, maakt makkelijk contact en hebt een bewezen trackrecord op het gebied van online en offline Marketing. Je ben een echte doener en steekt zelf de handen graag uit de mouwen. Je weet mensen te enthousiasmeren en waar nodig te overtuigen van de doelen die je nastreeft voor Stichting Maas. Je bent resultaatgericht met gevoel voor de maatschappelijke context waarin je opereert. Je bent creatief, een vernieuwer en pionier zonder de praktische uitvoerbaarheid uit het oog te verliezen. Met andere woorden jij krijgt zaken voor elkaar en weet een plan daadwerkelijk succesvol tot uitvoering te brengen.

Wat ga jij doen?

Leuke dingen! Als Marketeer ga je aan de slag om creatieve concepten, campagnes, events en content te creëren en deze ook daadwerkelijk te implementeren. Naast de aangeboden producten die op de website deavonturenvanmaas.nl staan is het ook belangrijk advies te leveren en een brand community op te bouwen door in te spelen op de verwachtingen van onze doelgroepen. Vind je het leuk om betrokken te zijn bij het doorontwikkelen van ons merk op Insta en Facebook? Dan kan je je hier helemaal uitleven met bevlogen teamleden. Door het gebruik van de juiste kanalen op de juiste momenten weet jij de doelgroepen te bereiken met de juiste boodschap. Jouw inzet helpt ons de toekomst van morgen te vormen door het actief bijdragen aan een middel tegen kinderkanker.

Wij zijn erg blij met jouw inzet, waarbij jij jouw tijd natuurlijk vrij kan inzetten. Met de doelen die wij als team graag willen behalen verwachten wij dat je ongeveer 2 uur per week hiermee bezig bent. Hiernaast hebben wij overlegmomenten die meestal buiten kantoortijden vallen en over het algemeen virtueel plaats vinden. Jouw locatie is daarom voor ons niet van belang.

Wat bieden wij?

Je krijgt de vrijheid om richting en invulling te geven aan de implementatie van de Marketing Strategie. De basis is er, met een klein “lean & mean” team dat er zin in heeft om samen met jou de volgende fase in te gaan. En een bestuur, een Raad van Advies en een club met mensen uit de directe omgeving van Maas die je met raad en daad terzijde staan. Daarnaast biedt Stichting Maas en in het bijzonder de Marketing voor “De verhalen van Maas en zijn Magische Eenhoorn” je een goed gevoel; een stuk zelfverrijking en zelfontplooiing door nieuwe ervaringen op te doen en door samen met anderen een bijdrage te leveren aan een goed doel.

Ga je mee op reis? Ga je samen met Maas en zijn Magische Eenhoorn nieuwe avonturen tegemoet?

Neem dan contact op met Dennis de Graaff, d.degraaff@educto.nl, 06-38507691.