Het team

Zingend alfabet

Het zingende alfabet stelt jullie graag voor aan Stichting Maas en het team

Agnita. Mama van De avonturen van Maas en zijn magische eenhoorn. Haar liefde voor verbinding, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling komt samen in stichting Maas. Haar hoofd ontploft soms bijna van de ideeën.

B,

Carlo. Man van het geld. Met Carlo zijn kennis en ervaring met financiën zorgt hij als penningmeester van stichting Maas voor een solide basis voor de toekomst.

Dennis. Papa van Maas. Dennis zijn passie voor het wegnemen van obstakels voor kinderen om hun talenten te ontplooien zet hij vol overgave in voor stichting Maas.

E,

Fay. Mama van de gehaakte Uni-Pop-Corn. Fay stuurt met enthousiasme een team haaksters aan die met liefde de magische eenhoorns haken. Uni-Pop-Corn is te bestellen!

G, H, I,

Jephtha. Mama van Maas. De rots in de branding tijdens de avonturen van haar zoon Maas. Jephtha is super gemotiveerd om met stichting Maas veel geld op te halen voor onderzoek naar kinderkanker.

Karin. Klantenservice kanjer. Karin’s zorgvuldigheid en liefde voor kwaliteit zie je terug in iedere bestelling die zij verstuurt. Ook elke mail beantwoordt zij met aandacht.

Livia. Social media ster. Livia’s doortastendheid om social media in te zetten is een cadeau voor stichting Maas. Livia en Agnita zijn ochtendmensen. Vaak bedenken zij tussen 6 en 7 uur creatieve content. Zo is de verjaardagskalender het resultaat van hun samenwerking. De verjaardagskalender is te bestellen! 

Maas. Een dappere jongen. Hoofdpersoon van het boek is Maas, een ongelooflijk sterke jongen van 7 jaar die september 2020 de diagnose kanker kreeg. Hij onderging een intensieve behandeling in het Prinses Máxima Centrum. De diagnose heeft effect en in december 2020 onderging Maas zijn 5e en laatste chemokuur. Maas richt zich nu op zijn herstel en zijn grote hobby: bakken.

N,O,

Pernilla. Troubleshooter. Voor Pernilla en haar man John is elk probleem een kans voor een bijzondere oplossing. De prachtige gouden enveloppen waarin een bestelling wordt geleverd is een van hun fantastische ideeën.

Q, R,

Stichting Maas. De stichting heeft ten doel het bijdragen aan de kwaliteit van het leven van kinderen die ernstig ziek zijn, in het bijzonder kinderen met kanker, door het genezen van kanker, het verwerken van het proces van ziek zijn en het ontplooien van talenten, ook tijdens de ziekteperiode. De stichting heeft een ANBI-status.

T,

Uni-Pop-Corn. Een lieve magische eenhoorn. Maas zijn metgezel tijdens zijn avonturen. Zij houdt van Maas, grapjes en popcorn.

V, W, X, Y,

Zo veel meer mensen die zich inzetten voor stichting Maas: Alette en Judith die helpen met tekstredactie en media, Annemiek die de contacten met winkels onderhoudt, Bianca https://biancarijkenbarg.nl die prachtige foto’s maakt voor de verjaardagskalender en social media, Esther, Stanneke, Petra en andere haaksters die de magische eenhoorns haken, Luci van https://www.cviiiontwerpers.nl verantwoordelijk voor de vormgeving van het boek, Rick en Jeroen van https://keiretsu-europe.nl die helpen bij drukwerk en de website, Trijnie van https://www.guntercreatief.nl die wol tegen kostprijs levert, …en ook Anna, Ella, Linda, Melissa en nog zo veel meer betrokken mensen!